Egy napom még Beni előtt

"Rendhagyó" posztsorozattal készülök. Megpróbálom összeszedni s megfogalmazni miben s hogyan változott meg az életem/ünk Beni érkezésével.

Na, de nézzük, milyen is volt előtte a dolgos munkaélet.  Nem titok, hogy Beni előtt ügyfélkapcsolati menedzserként dolgoztam, ami kicsit magyarra lefordítva annyit jelent, hogy volt egy ügyfélköröm, akik nekem adhatták le az igényeiket, s akiket én látogattam meg időről-időre illetve próbáltunk újabb ügyfeleket beszervezni.

7:15 - Kicsit kómás ébredés, napi outfit kiválasztása. Közben Sz. már reggelizik, utána közös fogmosás, majd indulás munkába.

8:05 - Sz. kidob a melóhely előtt, s ő is indul tovább dolgozni.

8:10 - Miközben megválaszolom a leveleimet, bedobok egy kis reggelit.

9:00 - Telefonkonf a főnökömmel, hogy mi a heti terv, milyen határidők vannak, mivel hogyan állunk.

9:10- 11:55 - Telefonok, excel táblák és a saját rendszerek bűvkörében :)

Forrás: saját - ügyféltalálkozóra igyekezvén
12:00 - Kolléganővel konyhában ebéd. Általában valami otthonról hozott vagy az iroda mellett lévő kifőzdéből valami frissensültet

12:10 - Vissztérés a munkaállomásra. Munka folytatódik

12:15-16:00 - Ismét az aktuális ügyek intézése, esetleg ügyféllel való egyeztetés.

16:05 - Irány haza, bő 10 perc míg hazaérek, addig pedig kigondolom, mi legyen a délutáni program.

16:15 - Mivel Sz. munkaideje tovább tart, attól függően, hogy kell-e túlóráznia az alábbi opciók közül valósult meg az egyik estére:

A) Ha épp nincs a frigóban semmi kaja, akkor kitalálom mit főzzek s hazafelé bevásárolok hozzá. Elmosogatok s nekilátok a vacsi elkészítésének. (Amiből aztán természetesen tudok vinni még másnap ebédre.)

B) Ha már jóidő van (tavasz/nyár) akkor munka után találkozunk valahol a városban s  eszünk egy fagyit vagy iszunk valahol egy bambit s átbeszéljük a nap eseményeit.

C) Ha már régen láttunk a szülőket, akkor beiktatjuk őket egy délután keretében, hogy a hétvégénk szabad legyen

D) Ha épp olyanunk van, akkor legózunk este vagy filmet nézünk, olvasunk együtt, vagy kipécézünk egy sorozatot, amit aztán hetekig nézünk, mire a végére jutunk.

A hétvége természetesen más. Beni előtt kevés olyan hétvége volt, amikor ne lett volna nálunk iszogatós, csocsózós, társasozós este, vagy ne mentünk volna el valahova kirándulni. Nyilván ezeket a kirándulásokat szeretnénk újra visszahozni hogyha picit nagyobb lesz s már ő is fogja legalább egy kicsit élvezni :) Pont a héten mondtam Sz-nak, hogy remélem, hogy Beni szeretni fog kirándulni járni velünk, hogy nem kell majd nyúzni azért, hogy velünk tartson s hogy ő is fogja szeretni annyira a természetet mint mi.

Következő poszt majd arról fog szólni, milyen egy napunk Benivel :)

2 megjegyzés:

Barta Veronika írta...

Ohh, épp a minap merengtem azon hogyan telt egy napom Dani és a babavárás előtt. Ha nem bánod, kedvez kaptam hozzá, megírom én is egy napom. :)

Évi írta...

Egész nyugodtan :) Örülök ha egy picit is inspirálóan hatott rád a poszt :)

Megjegyzés küldése